Campanya de croudfollowing #apadrinaunseguidor - segueix @oriolpujols a Twitter
430
post-template-default,single,single-post,postid-430,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.7,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Campanya de croudfollowing #apadrinaunseguidor

Twitter és la meva xarxa social favorita. Has d’anar al gra a escriure, pots seguir a qui vulguis sense necessitat de ser recíproc, pots interactuar amb qui vulguis, els enllaços interns i externs són molt importants, aprens moltes coses, rius, t’emprenyes,… Sí, els haters es senten com a casa i embruten tot sovint la xarxa, però que hi ha res perfecte? M’hi podeu trobar a @oriolpujols.

No hi ha res més frustant a Twitter que voler dir coses i no tenir ningú a qui dir-les. Ja sé que s’han inventat els hashtags però voleu dir que, fora dels programes en directe i prime time, funcionen gaire? També hi ha tècniques per mirar de tenir més ressò, com etiquetar persones amb molt seguidors i resar perquè et retuitegin, però això d’anar molestant als altres sovint es fa molt pesat.

Fa dies que li dono tombs. Vull tenir més seguidors a twitter perquè tinc coses a dir i crec que poden interessar. Molt bé, ja tinc l’objectiu clar, i ara què? Com ho faig això? Si busques a can Google com guanyar seguidors hi ha un fotimer de tècniques, però no n’hi ha cap que realment m’encaixi. No em ve de gust passar-me un any seguint a gent esperant que em tornin el “folou”, la veritat. La fórmula màgica és, sempre i quan no siguis un personatge conegut fora de les xarxes, crear contingut de qualitat, fer-ho de manera habitual i passar-te bona part del teu dia connectat a twitter esperant oportunitats de participar a converses per tal de guanyar visibilitat. Sóc pare de dues criatures petites, així que no disposo d’aquest temps.

Des d’aquest petit racó de món vull engegar la primera campanya de “CROUDFOLLOWING”, que he anomenat “apadrina un seguidor” #apadrinaunseguidor. La campanya en qüestió (desconec si algú altre ha fet mai res semblant) consisteix en que els usuaris de twitter que ho desitgin recomanin als seus seguidors que em segueixin, així, amb molt bona fe. I com sabeu que sóc digne de la vostra recomanació? Bona pregunta! Intentaré explicar-vos en unes línies qui sóc, de què vull parlar i amb quina línia política i cultural em moc, d’aquesta manera no seguireu algú que digui coses que no us agradin.

Em dic Oriol Pujols, tinc (quasi) 37 anys, vaig néixer a Ripollet, poble en el qual hi vaig viure 26 anys de la meva vida. A Ripollet sóc de la colla dels de “El Local”, aquella mena de casal popular a la vallesana manera. Vaig jugar a bàsquet des de pre-mini fins als 18 anys, primer a l’E.S.B.A.R. i després al C.B. Ripollet. Vaig estudiar geologia a la UAB, ofici que he exercit durant 10 anys, i ara tinc una empresa de nom Mirall digital dedicada al màrqueting i la comunicació. M’apassiona l’audiovisual (tant veure’l com crear-lo) . Abans de tenir fills (en tinc dos, el Cadí i l’Heura) mirava moltes sèries, però mai cap superarà “Els Sopranos”, una obra mestra irrepetible. Quan vaig marxar de Ripollet vaig anar a parar a Poboleda (Priorat), a la Selva del Camp (Baix Camp) i ara mateix dormo a Botarell tot i que em passo el dia sencer a Reus. Sóc feminista convençut i ecologista (tot d’un sentit comú que fa por). Una de les coses que més em preocupen ara mateix són els meus fills i tot el que orbita al seu voltant: escola, català, masclisme, educació,…

Si encara teniu dubtes podeu trobar unes quantes entrades al blog per veure per on va tot. Què, qui s’anima? Ens ho passarem molt bé junts ja veureu. Ben mirat podem estar a les portes de la primera campanya de micromecenatge per cercar seguidors de twitter, així que m’hauria de pensar alguna recompensa, no? Arribaré a més de mil? Dos-mil? Tres-mil? Estic a les vostres mans.

Com podeu col·laborar amb la campanya? Doncs podeu escriure un tuit demanant que em segueixin (@oriolpujols) tot utilitzant el hashtag “#apadrinaunseguidor”.

Gràcies a tothom per l’ajuda, poca o molta.

No Comments

Post A Comment

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies